Student Ples

Ultimele Noutati Ultimele Noutati
 OMNIPASS & Heaven Studio te invită la concert Alb-Negru! Vino să-ți trăiești studenția la maxim alături de noi!
Ultimele Noutati Ultimele Evenimente
 OMNIPASS te invită la College party! Vino să-ți trăiești studenția la maxim alături de noi!
Student+

Scopul nostru asumat este acela de a promova interesele studenților. Programul OMNIPASS își propune să îți aducă beneficiile de care ai nevoie, la îndemână. Scopul nostru nu este de a te încărca de cheltuieli, obligații aberante sau proceduri birocratice hilare, care să îți epuizeze timpul sau banii. Vrem să știm care sunt nevoile noastre, ale studenților din întreaga țară, iar mai apoi încercăm să acoperim aceste nevoi, prin reduceri concrete și alte beneficiim fie că vorbim de timp liber, educație, cheltuieli cu hrana, cazare, transport, șamd.

Am reușit să cooptăm în program mulți parteneri importanți și binecunoscuți, iar demersul de îmbunătățire și perfecționare este unul continuu. Partenerii care afișeaza 'Partener StudentPlus' prezintă garanția noastră. Condițiile de intrare în program se referă doar la calitatea serviciilor furnizate și la felul în care partenerii înțeleg să vină în întâmpinarea nevoilor tale. Ne pasă nu doar de beneficiile oferite, ci mai ales de calitatea lor. Și mai important, vrem să știm că studenții mai au un pilon alături de ei, unul serios, cu parteneri puternici, care încearcă să le ofere, în mod gratuit, beneficii REALE. Pentru că studenția trebuie trăită cu zâmbetul pe buze!

 
 

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

 
Politica de confidentialitate | Termeni si Conditii